lördag 24 april 2010

Bullförsäljningen gick strålande!



Allt gick som på räls idag! Vi hann med allt vi skulle, vi hann i tid ner till torget och försäljningen blev över förväntan!

Men viktigast av allt..
SÅ mycket positiva, uppmuntrande och glada människor vi fick träffa! Vi sålde nästintill slut på allt vi hade vilket resulterade i att insamlingen nu ligger på:

6945 kr och 50 öre


Vi är lika lyckliga som solen var idag.
När molnen hopade sig och vi överraskades av lite oroväckande droppar så kom vår "grannförsäljare" på torget fram och sa (på bred Närke-dialekt):
-Jo, då satte'.. de är bara lite "skrämseldroppar"..

Och lite så kan man sammanfatta projekt Exist. Solen har skinit på projektet sedan dag 1 och alla oroväckande problem som kommit upp har bara varit "skrämseldroppar". Lika snabbt har molnen skingrats och solen har åter lyst i full kraft.
Allt har på ett mirakulöst sätt visat sig gå lättare än vad man kunnat förvänta sig och detta säger mig 3 saker.

Att göra skillnad i världen behöver inte vara svårt

Att så länge man gör saker med hela sitt hjärta så känner människor detta och är mer villiga att hjälpa till - lite lagom eller förvånande mycket!

VÄLDIGT MÅNGA MÄNNISKOR funderar över hur man kan göra världen till en bättre plats och vill göra detta! Man vet oftast bara inte hur. Något vi lärt oss att att man bara ska "gör't". Sätt igång! Skriva en punktlista och en plan!
Saker kanske för den sakens skull inte går enligt planen, men det är inte ett misslyckande och definitivt inte det viktiga eftersom saker ändå har en tendens att lösa sig. Du bestämmer själva vad du anser vara ett problem eller en början på en ny lösning.


Tack alla underbara människor för allt ert stöd! Vi känner oss stolta över att få representera er i Rumänien på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar