tisdag 26 januari 2010

Fler lämnar in!

Birgits gåva
Idag hälsade vi på hos Birgit och hämtade jättefina saker som hon valt att skänka. Även grannen hade skänkt lite! Vi pratade om hur projektet kom till, vår medarbetare Per och vart Baia de Arama låg egentligen . =)
Jätte roligt! Tack för din och din grannes gåva! Hoppas vi hörs igen!



Olov och Isabells gåva
Även mina grannar Olov och Isabell ville skänka och dessutom, kill-kläder, vilket vi haft lite brist på! Toppen! Tack!





Idag anlände också 250 visitkort vilka verkligen kommer att komma till användning för oss. Tack alla ni som för resan framåt.

Jag glömmer ibland att det faktiskt inte är särskilt långt kvar och att vi snart kommer att få möta dessa människor och få vara med och se hur de har det. Att få ge leksaker till barnen, varma kläder, torra skor och saker att vara stolt över. Och jag undrar samtidigt om dessa känslor kommer att kännas övervägande glada eller sorgsna. Glädje över att vi i Sverige kunnat genomföra detta tillsammans men även sorg över att veta att att människor lever under dessa förutsättningar på många ställen i vår värld. Jag ska i alla fall berätta och åter berätta om människor i Sverige som gett från sina hem och hela vägen ner till deras samhälle. Om Birgit, Olov och Isabell, och alla ni andra som gör detta möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar