söndag 21 mars 2010

24 april



Nu har vi ett preliminärt datum inbokat!
Den 24:e April och en vecka framåt är vi på Exists sista anhalt, att resa ner till Baia de Arama, Rumänien och ge till dem som inte har. Tack vare er. Hur fantastiskt är det inte att någons älskade nalle hittar en famn som kanske aldrig haft någon nalle att älska tidigare? För era gåvor kommer att bli älskade, var så säkra.
Hur ska vi någonsin kunna åka därifrån?


Dessutom.
I början av nästa vecka kommer Per och hämtar de stora säckar som tagit över våra lägenheter! Så skynda er att pressa dem ännu fullare nu innan han kommer, så skickar vi iväg en stor ranson till, till det tillfälliga lagret i Skara! =)
Men naturligtvis fortsätter vi att samla in under tiden fram till resan, så försent är det inte för den som hade önskat lämna nåt mer.

2 kommentarer:

  1. Oj, antar att jag får sätta fart med säckarna med gosedjur isf! Om det fortfarande är av intresse? Kan möjligen bli leksaker också. Men ni kanske vill ha mer kläder och så nu?

    SvaraRadera
  2. Vi tar såklart jättegärna emot gosedjuren och leksakerna och egentligen allt möjligt annat också! Folk har alltså (bortsett från kläder) skänkt krukor, dukar, skor, klippmaskin, gitarr, bollar, sugrör = allt möjligt! =)
    Men ja, det är bra om vi får in sakerna så tidigt så möjligt så att vi hinner få ner allt till Skara innan avfärd och så att allt hinner gås igenom och sorteras i bra fraktlådor.
    Tack Jenny, för att du vill hjälpa oss att göra det bästa möjliga av denna resa!
    Du har ju varit generös och skänkt redan innan liksom ... =)
    Hör av dig bara!
    Kram!

    SvaraRadera